Jacqueline Raijmakers
Jacqueline Raijmakers
2022-10-04
vakkundig kwaliteits zonnepanelen geplaats. Waren op de afgesproken tijd. Alles netjes geinstalleerd. een echte aanrader
Novela Nederland
Novela Nederland
2022-09-04
In februari een offerte aangevraagd en paar weken later zaten de zonnepanelen geïnstalleerd. Ik ben super tevreden over de manier van werken en super blij met de zonnepanelen!
Cha Tam
Cha Tam
2022-09-03
Offerte opgevraagd bij dit bedrijf zij kwamen met een passende en betaalbare offerte voor onze 2 onder 1 kap woning. De afspraak is netjes verlopen en in het begin van april hebben wij de zonnepanelen Inc omvormer geïnstalleerd gekregen. Fijn bedrijf.
Tam Langeslag
Tam Langeslag
2022-09-03
Zeer proffesioneel bedrijf fijn is communicatie en netjes te werk gegaan. Dank jullie volop groen
Piet Scheres
Piet Scheres
2022-07-25
Wat een geweldige service en deskundige aanpak. Het begon allemaal met een prettig gesprek waarbij de heer van den Beuken zich alle tijd nam om mij uitgebreid te informeren. Hij was mij aanbevolen door mijn buurman die dezelfde goede ervaringen met Volop Groen heeft opgedaan. Verder moet ik aangeven dat de installatie van de zonnepanelen heeft plaatsgevonden in een temperatuur van ongeveer 40 graden celsius. Dat was bijna onverantwoord, maar het team dat de zonnepanelen die verschrikkelijke hete dag toch heeft geplaatst zei alleen maar: afspraak is afspraak. Ik heb hun natuurlijk alle mogelijke (fris)dranken en fruit e.d. aangeboden en ze hebben de klus geklaard. De stemming bleef uitstekend en ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb. Wat hebben deze mensen een prestatie geleverd om onder zo'n omstandigheden toch hun werk uit te voeren. Het resultaat mag er zijn. Alleen maar complimenten. Piet Scheres, Roermond.
P Mo
P Mo
2022-07-14
Vandaag in venlo hebben wij 12 panelen laten plaatsen, De team van Ruwan heeft ons echt fijn geholpen en heel duidelijk en netjes uitgelegd hoe ze te werk gingen. Fijn om samen te hebben gewerkt.
Metin Genc
Metin Genc
2022-07-14
Installed and sorted out as discussed. + Always responsive + Good and quality service + Fast and result oriented - We had an issue with the roof caused a bit delay, but they found another solution and solved it.
Rashid Bhageloe
Rashid Bhageloe
2022-05-10
Wij hebben voor onze 2 onder 1 kap woning VolopGroen benaderd. Door het goed voldoen van de installatie en netjes opruimen van de spullen naderhand. zijn wij zeer tevreden. Wij hebben met Ruhan ook afgesproken dat we in de toekomst voor evt. problemen bij hem terecht konden en dat de service zorgt dat we optimaal kunnen renderen met onze zonnepanelen thuisbatterij. Overigens wil ik er aan toevoegen dat de gemaakte afspraken beter uitvielen dan was afgesproken i.v.m. offerte kosten die waren op gegeven
Team Digital Newsgroup
Team Digital Newsgroup
2022-05-10
Ruwan kwam bij ons bedrijf een Dakscan doen om de installatie van evt zonenpanelen te bespreken. Dit heeft hij netjes afgerond met fijne communicatie. Wij zijn tevreden