Buitenkant-kantoor-01-nieuw
foto-binnenkant-kantoor-06

Over Ons

Samen Gaan We Vol Voor De Energie-transitie

De zon is een prachtige sterke en duurzame energiebron. Een bron die we momenteel te weinig benutten terwijl het te behalen rendement groot is. VolopGroen is ontstaan vanuit een wens om woningen en bedrijfspanden te helpen besparen op energiekosten door het inzetten van één van de meest duurzame vorm van energie: zonne-energie.

 

Wij ondersteunen zowel particulieren als bedrijven op het gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Wij onderscheiden ons door op locatie uw situatie te bekijken en te beoordelen. Hierdoor ontvangt u altijd een persoonlijk advies, volledig afgestemd op uw situatie, wensen en mogelijkheden voor maximaal rendement.

Waarom volopgroen

Onze Basis

Wilt u meer weten over VolopGroen.nl , onze werkwijze, diensten of producten? Neem dan gerust  contact met ons op. We informeren en adviseren u graag over onze dienstverlening en wat wij daarin voor u kunnen betekenen U kunt ons bellen, mailen of u kunt het contact formulier invullen op de website. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact met u op.

Vakkundige Installatie

Ons team van professionals zullen altijd de installatie vakkundig en naar goed behoren uitvoeren.

Duurzaam en Rendabel

We kijken mee in elke woonsituatie naar verduurzamings oplossingen voor nu en in de toekomst

Persoonlijk Advies

Een van onze adviseurs staat u graag te woord om u wensen en bij passende mogelijkheden te bespreken.

Betrouwbare Partner

Met ons team van vakkundige specialisten hebben we al jaren en plek in het marktaandeel.

Volopgroen

Onze Missie

Wij geloven in verduurzaming. Niet zozeer als noodzaak, maar vooral als kans. Kansen om een win-win situatie te creëren. Want dat doet u als u zonnepanelen laat installeren. Een investering met een gezond rendement, waar de wereld een beetje mooier, groener en duurzamer van wordt.

Volopgroen

Onze Visie

Compleet ontzorgen op het gebied van zonnepanelen en groene energie. Dat is wat Volopgroen u in het vooruitzicht stelt. Verkoop, installatie én advisering. Alles wat u  nodig heeft om te profiteren van zelf opgewekte duurzame energie en daar ook financieel van te profiteren. 

Jacqueline Raijmakers
Jacqueline Raijmakers
2022-10-04
vakkundig kwaliteits zonnepanelen geplaats. Waren op de afgesproken tijd. Alles netjes geinstalleerd. een echte aanrader
Novela Nederland
Novela Nederland
2022-09-04
In februari een offerte aangevraagd en paar weken later zaten de zonnepanelen geïnstalleerd. Ik ben super tevreden over de manier van werken en super blij met de zonnepanelen!
Cha Tam
Cha Tam
2022-09-03
Offerte opgevraagd bij dit bedrijf zij kwamen met een passende en betaalbare offerte voor onze 2 onder 1 kap woning. De afspraak is netjes verlopen en in het begin van april hebben wij de zonnepanelen Inc omvormer geïnstalleerd gekregen. Fijn bedrijf.
Tam Langeslag
Tam Langeslag
2022-09-03
Zeer proffesioneel bedrijf fijn is communicatie en netjes te werk gegaan. Dank jullie volop groen
Piet Scheres
Piet Scheres
2022-07-25
Wat een geweldige service en deskundige aanpak. Het begon allemaal met een prettig gesprek waarbij de heer van den Beuken zich alle tijd nam om mij uitgebreid te informeren. Hij was mij aanbevolen door mijn buurman die dezelfde goede ervaringen met Volop Groen heeft opgedaan. Verder moet ik aangeven dat de installatie van de zonnepanelen heeft plaatsgevonden in een temperatuur van ongeveer 40 graden celsius. Dat was bijna onverantwoord, maar het team dat de zonnepanelen die verschrikkelijke hete dag toch heeft geplaatst zei alleen maar: afspraak is afspraak. Ik heb hun natuurlijk alle mogelijke (fris)dranken en fruit e.d. aangeboden en ze hebben de klus geklaard. De stemming bleef uitstekend en ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb. Wat hebben deze mensen een prestatie geleverd om onder zo'n omstandigheden toch hun werk uit te voeren. Het resultaat mag er zijn. Alleen maar complimenten. Piet Scheres, Roermond.
P Mo
P Mo
2022-07-14
Vandaag in venlo hebben wij 12 panelen laten plaatsen, De team van Ruwan heeft ons echt fijn geholpen en heel duidelijk en netjes uitgelegd hoe ze te werk gingen. Fijn om samen te hebben gewerkt.
Metin Genc
Metin Genc
2022-07-14
Installed and sorted out as discussed. + Always responsive + Good and quality service + Fast and result oriented - We had an issue with the roof caused a bit delay, but they found another solution and solved it.
Rashid Bhageloe
Rashid Bhageloe
2022-05-10
Wij hebben voor onze 2 onder 1 kap woning VolopGroen benaderd. Door het goed voldoen van de installatie en netjes opruimen van de spullen naderhand. zijn wij zeer tevreden. Wij hebben met Ruhan ook afgesproken dat we in de toekomst voor evt. problemen bij hem terecht konden en dat de service zorgt dat we optimaal kunnen renderen met onze zonnepanelen thuisbatterij. Overigens wil ik er aan toevoegen dat de gemaakte afspraken beter uitvielen dan was afgesproken i.v.m. offerte kosten die waren op gegeven
Team Digital Newsgroup
Team Digital Newsgroup
2022-05-10
Ruwan kwam bij ons bedrijf een Dakscan doen om de installatie van evt zonenpanelen te bespreken. Dit heeft hij netjes afgerond met fijne communicatie. Wij zijn tevreden