Isolatie woning

Isolatie woning laten verzorgen. door VolopGroen.
Het aanbrengen van isolatiemateriaal is een belangrijke eerste stap richting een energiezuinigere woning. Goede isolatie zorgt voor meer wooncomfort in huis, een lagere energierekening en is goed voor het klimaat. Het is daarnaast vaak een essentiële voorwaarde wanneer je bijvoorbeeld over wil stappen op een warmtepomp
 
Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op je woning. Het na-isoleren van een vloer of kruipruimte in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975. Hierdoor blijft goed isoleren altijd maatwerk. 
Voordelen van Goede isolatie: 
 
– Geen onnodige energie verspilling
– Warm en comfortabel
– Flinke subsidie op isolatie
– Minder vocht in huis
– Woning stijgt in waarde
 
– Spouwisolatie
De spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte kun je door een gespecialiseerd bedrijf laten opvullen met isolatiemateriaal. 
 
– Vloerisolatie
Met goede vloerisolatie verbruik je op jaarbasis gemiddeld 320 m3 minder gas. Zo bespaar je flink wat geld en heb je warme voeten.
 
– Dakisolatie
Een dak zonder isolatie is een van de grootste energieverspillers in huis. En de meeste Nederlandse daken zijn matig geïsoleerd. 
 
– Gevelisolatie
Ook de muren van een woning zonder spouw kun je isoleren. Kies dan voor gevelisolatie.
 
Isolatieglas

Enkelglas en gewoon dubbelglas kun je het beste vervangen door 

HR++-glas

Dubbel glas met een speciale coating en isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert. 

” data-options=”{“offset”:”5″}” data-controller=”toolTip”>HR++-glas of 

Triple-glas

Isolatieglas dat bestaat  uit drie glasplaten met een coating en daartussen isolerend gas.

” data-options=”{“offset”:”5″}” data-controller=”toolTip”>triple-glas. Daarmee bespaar je geld en woon je comfortabeler.

 
Vraag nu tijdelijk een geheel kosteloze isolatiescan aan. Een specialist van VolopGroen komt dan kijken naar de isolatiemogelijkheden binnen je woning.