Stappenplan SVM Subsidie

VolopGroen gaat een van de partijen in Nederland zijn die het gehele subsidietraject SVM op zich gaat nemen. Wij vragen in naam van het bedrijf de subsidie aan, en gaan aan de slag met het rapport en bijbehorende werkzaamheden.

Kosteloos een scan op het gebied van verduurzaming. Ontvang een cashback van €150,- plus een gratis Energiebesparende Maatregel! Ook ontvangt u vanuit ons een gratis energiemeter zodat u zelf het verbruik van de installaties en apparatuur kunt meten. 
Stappenplan svm subsidie

Stappenplan subsidie aanvragen

1. Bezoek op locatie. Samen met u maken we een rondgang door de zaak, en kijken we naar wat u wel/niet gedaan hebt aan energiebesparende maatregelen. Ook geven we tijdens het bezoek al de nodige tips om direct tot een lager verbruik te komen zonder dat dit een bepaalde investering vergt.

2. We dienen de complete rapportage met bijbehorende documenten in bij de overheid. Binnen 6 weken krijgt u, en wij te horen of de subsidieaanvraag is goedgekeurd. Na Accorderen krijgt u vanuit de overheid het subsidiebedrag voor advies op uw rekening gestort.

3. Na ontvangst van het subsidiebedrag krijgt u de cashback van € 150,- zodat deelname kosteloos blijft. Ook ontvangt u een gratis energiebesparende maatregel die voortkomt uit onze rapportage. 

4. Subsidiecheck. Samen met u gaan we kijken of er nog meer subsidiemogelijkheden zijn waar u gebruik van zou kunnen maken. Enerzijds voor de uitvoering van maatregelen die zijn opgenomen is ons rapport, maar natuurlijk ook naar andere subsidies waarvan u profijt zou kunnen hebben.

5. Het komende jaar blijven kosteloos uw aanspreekpunt op het gebied van verduurzaming en wet en regelgeving omtrent verduurzaming. Ook bij de daadwerkelijke implementatie van maatregelen zouden wij u van dienst kunnen zijn.

6. Referenties. Weet u nog een ondernemer die gebruik wil maken van een kosteloze scan op locatie? Geef het ons door, en u ontvangt per bedrijf waar wij een scan kunnen doen een cashback t.w.v. € 100,-!