Zonnepanelen bedrijf Eindhoven VolopGroen

Zonnepanelen bedrijf Eindhoven Volopgroen is heen jong en dynamisch bedrijf in het verduurzamen van woningen en bedrijf panden. Wij richten ons op het verduurzamen van woningen d.m.v. Zonne-energie. Als Zonnepanelen bedrijf helpen we graag bij het maken van de juiste keuze voor het meeste rendement op uw zonnepanelen die u koopt voor juist al die voordelen.

Onafhankelijk en eerlijk zonnepanelen advies

Er zijn steeds meer bedrijven maar ook ondernemers en particulieren die een Zonnepanelen bedrijf Eindhoven in schakelen, Niet alleen voor de rendementen die eruit te halen vallen. Echter wil men ook met een goed hart mee dragen aan de natuur. Dit is dus een win win situatie. De kosten zijn minimaal en de opbrengsten op vele vlakken die het inschakelen van een Zonnepanelen bedrijf Eindhoven heeft zijn enorm. De kosten blijven laag et zonnepanelen en de rendementen zijn hoog vooral na het bezit van toenemende jaren zal het rendement op zonnepanelen verhogen. Dus perfecte reden om een Zonnepanelen bedrijf Eindhoven in te schakelen.

Schakel daarom VolopGroen in Wij hebben voor u een simpel stappenplan gemaakt voor het kopen van zonnepanelen.

Stappenplan zonnepanelen kopen

  1. Is uw dak geschikt?
  2. Financieringsmogelijkheden
  3. Installateur kiezen
  4. Wat is de beste deal?
  5. Opbrengst!

Is het rendabel om zonnepanelen te kopen voor op het je dak

Technisch gezien zouden op praktisch elk dak wel een paar zonnepanelen geplaatst kunnen worden. De vraag is echter of het voor elk dak ook zin heeft om dit te doen. Het is voor de meeste mensen namelijk wel belangrijk dat het ook rendabel is om de zonnepanelen op het dak te plaatsen. (Al blijkt uit onderzoek dat veel Amerikanen hun zonnepanelen aan de zichtbare kant van het huis leggen, en niet aan de zijde waar de panelen het meeste opbrengen). Om financieel rendabel te zijn moeten de zonnepanelen genoeg elektriciteit kunnen opwekken. De elektriciteit is namelijk niet alleen geld waard, je hoeft ook geen belasting te betalen over de stroom die je zelf verbruikt. Ook hoef je minder stroom van je energieleverancier te kopen. Zo bespaar je maandelijks een hoop geld aan stroom en energiebelasting.

Ligging zonnepanelen

De hoeveelheid opgewekte stroom hangt van veel factoren af, zoals oriëntatie van je dak, objecten op het dak, schaduwvorming op het dak en locatie in Nederland. Om een eerste indicatie te krijgen of jouw dak wel geschikt is voor zonnepanelen, kun je gebruik maken van de gratis tool Zonnekaart of de Zonatlas. De meeste gemeenten in Nederland zijn hierbij aangesloten en het geeft vaak een grove indicatie of een dak wel of niet geschikt is. Je vindt de lijst met deelnemende gemeenten hier:

zonnepanelen bedrijf Eindhoven