Zonnepanelen kopen doe je bij VolopGroen

Zonnepanelen kopen is het leukste wat er is. Je gaat je eigen gratis zonne-energie oogsten met behulp van jouw zonnepanelen systeem. Maar in de praktijk blijkt het kopen van zonnepanelen niet altijd makkelijk. VolopGroen helpt je door de bomen het bos weer te zien. Zodat jij de juiste zonnepanelen koopt met de meeste opbrengst op lange termijn zonder gedoe.

Grote onafhankelijkheid met zonnepanelen van VolopGroen

Steeds meer mensen willen iets met zonne-energie doen. Vaak is dit omdat er een mooi financieel rendement gemaakt kan worden. Maar ook omdat mensen het belangrijk vinden hun steentje bij te dragen aan een beter milieu of graag onafhankelijker worden van de grote energiemaatschappijen. Daarnaast worden zonnepanelen ook steeds goedkoper en blijft de spaarrente voorlopig historisch laag. Allemaal goede redenen om zonnepanelen toe te voegen aan jouw lijstje goede voornemens in 2021! Maar waar begin je? Waar moet je op letten? En hoe zorg je ervoor dat je een goede deal hebt? VolopGroen heeft voor jou een simpel stappenplan gemaakt voor het kopen van zonnepanelen.

Stappenplan zonnepanelen kopen

  1. Is jouw dak geschikt?
  2. Financieringsmogelijkheden
  3. Installateur kiezen
  4. Wat is de beste deal?
  5. Opbrengst!

    Is het rendabel om zonnepanelen te kopen voor op je dak

    Technisch gezien zouden op praktisch elk dak wel een paar zonnepanelen geplaatst kunnen worden. De vraag is echter of het voor elk dak ook zin heeft om dit te doen. Het is voor de meeste mensen namelijk wel belangrijk dat het ook rendabel is om de zonnepanelen op het dak te plaatsen. (Al blijkt uit onderzoek dat veel Amerikanen hun zonnepanelen aan de zichtbare kant van het huis leggen, en niet aan de zijde waar de panelen het meeste opbrengen). Om financieel rendabel te zijn moeten de zonnepanelen genoeg elektriciteit kunnen opwekken. De elektriciteit is namelijk niet alleen geld waard, je hoeft ook geen belasting te betalen over de stroom die je zelf verbruikt. Ook hoef je minder stroom van je energieleverancier te kopen. Zo bespaar je maandelijks een hoop geld aan stroom en energiebelasting.

Ligging zonnepanelen

De hoeveelheid opgewekte stroom hangt van veel factoren af, zoals oriëntatie van je dak, objecten op het dak, schaduwvorming op het dak en locatie in Nederland. Om een eerste indicatie te krijgen of jouw dak wel geschikt is voor zonnepanelen, kun je gebruik maken van de gratis tool Zonnekaart of de Zonatlas. De meeste gemeenten in Nederland zijn hierbij aangesloten en het geeft vaak een grove indicatie of een dak wel of niet geschikt is. Je vindt de lijst met deelnemende gemeenten hier:

Zonnepanelen laten installeren

Ben je nu nog steeds op zoek naar zonnepanelen om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige zonnepanelen van topkwaliteit die zorgen voor een duurzame energievoorziening en flinke besparingen op uw energierekening.

Onze zonnepanelen zijn gemaakt van de beste materialen en worden geproduceerd door gerenommeerde merken. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare en efficiënte panelen die jarenlang meegaan en weinig onderhoud vergen.

Naast de zonnepanelen zelf bieden wij ook deskundig advies en installatie op maat. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en het ontwerpen van een systeem dat perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie, zonder gedoe.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare zonnepanelen van topkwaliteit en deskundige ondersteuning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Zonnepanelen kopen
Zonnepanelen voor op het dak kopen

Neem direct contact op om meer informatie te ontvangen.

Email
telefoon nummer
Bericht of opmerking